نرم افزار حسابداری مجریان گاز، پنل مجریان گاز
یکی از چالش برانگیزترین و مهمترین قسمت راه اندازی و شروع هر کسب و کار، ثبت کردن اطلاعات مالی، هزینه ها و محاسبه سود در هر قسمت از پروژه است. شرکت منیر برای راحتی کار مجریان گاز با طراحی نرم افزار حسابداری مجریان گاز کمک به سزایی به فرآیند مالی این سیستم کرده است. در ادامه با ویژگی های نرم افزار دستیار مجری گاز آشنا می شوید.
اگر شما صاحب یک کار استارت آپی ساده هستید، به احتمال زیاد مدیریت امور مالی و اداری برایتان راحت تر است. اما در مورد شرکتهای بزرگ، حجم زیاد داد و ستد ها و صورتحساب ها در هر دوره امور مالی تجارتتان را دشوار می کند، نرم افزار یکپارچه مالی کمک به سزایی در تسهیل این امر می تواند داشته باشد.
به همین علت انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری گاز و مدیریتی از ابتدا کار، یکی از ملزومات مدیریتی برای و شرکت ها و سازمان هاست که در ادامه مقاله به معرفی این نرم افزار می پردازیم.
همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین نرم افزار حسابداری مجریان گاز با شماره تماس های ۰۹۱۵۲۴۷۱۰۸۹ و ۰۹۱۵۷۲۵۶۰۹۷ تماس حاصل فرمایید.
این نرم افزار به بخش های مختلفی تقسیم میشود که هر قسمت از آن را به طور مختصر در ادامه توضیح میدهیم:
برای راحتی کار می توانید دمو نخسه کاربردی نرم افزار مجری گاز که در زیر آمده است را ببینید:
۱: مشتریان
شما با کلیک بر روی مشتریان سه آیتم برایتان باز می شود که در هر قسمت با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، طبقه بندی لازم برای مدیریت امور مالی شرکت انجام خواهد شد.
بخش اول: ثبت مشتری
در این قسمت شما میتوانید با وارد کردن نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره تماس مشتریان خود را بدون محدودیت وارد سامانه مجریان گاز نمایید.
بخش دوم: ثبت فاکتور
در این قسمت مشتریان با وارد کردن نام کالا، قیمت کالا، تعداد کالا، ارزش افزوده و … هر گونه اطلاعات مربوط به فاکتور را وارد می کنند.
بخش سوم: دریافتی از مشتری(نقدی و چک)
در این قسمت با وارد کردن نام مشتری، نوع پرداخت، عنوان پرداختی، مبلغ، میزان تخفیف و … هر گونه اطلاعات مربوط به دریافتی ها را منظور می شود.
۲: جوشکاران
شما با کلیک بر روی جوشکاران سه قسمت برایتان باز می شود که در هر قسمت با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، دسته بندی لازم برای مدیریت امور مالی شرکت انجام خواهد شد.
بخش اول: ثبت جوشکاران و ثبت اجرت لوله کشی روکار و توکار
در این قسمت با وارد کردن نام و نام خانوادگی، کد ملی، تلفن، آدرس، اجرت لوله کشی روکار و توکار اطلاعات مورد نیاز نرم افزار برای محاسبه را وارد می نمایید.
بخش دوم: فرم پرداختی به جوشکاران
در این قسمت با وارد کردن عنوان، تاریخ، مبلغ و تخفیف و … اطلاعات مورد نیاز نرم افزار را وارد کنید.
بخش سوم: ثبت دستمزد جوشکاران
در این قسمت با وارد کردن پروژه، مشخصات جوشکار، تاریخ انجام کار، اجرت لوله کشی، متراژ و … اطلاعات مود نیاز نرم افزار را وارد کرده و تا نرم افراز حسابداری مجریان گاز، کار مدیریتی را راحت تر کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین پنل مجریان گاز با شماره تماس های ۰۹۱۵۲۴۷۱۰۸۹ و ۰۹۱۵۷۲۵۶۰۹۷ تماس حاصل فرمایید.
۳: فروشندگان
شما با کلیک بر روی فروشندگان سه قسمت برایتان باز می شود که در هر قسمت با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، دسته بندی لازم برای مدیریت امور مالی شرکت انجام خواهد شد.
بخش اول: ثبت فروشندگان
در این قسمت شما با وارد کردن نام و نام خانوادگی، تلفن، کد ملی و آدرس اطلاعات مورد نیاز نرم افزار حسابداری مجریان گاز را ذخیره می نمایید.
بخش دوم: ثبت خریدهای فروشنده
در این قسمت شما با وارد کردن عنوان، تاریخ، مبلغ و شماره سند اطلاعات مورد نیاز نرم افزار حسابداری سامانه مجریان گاز را ذخیره می نمایید.
بخش سوم: ثبت پرداختی به فروشنده (نقدی و چک)
در این قسمت با وارد کردن نام فروشنده، نوع پرداخت، عنوان پرداختی، مبلغ، میزان تخفیف و … هر گونه اطلاعات مربوط به پرداختی ها منظور می شود.
شرکت مشاور نرم افزاری منیر با طراحی نرم افزار های کاربردی همانند نرم افزار حسابداری مجریان گاز و نرم افزار کنترل کیفیت راه سازی (راهنگار) و طراحی سایت های خلاقانه برای کسب و کار های به روز کمک به سزایی در نحوه کار و بهتر دیده شدن کسب و کارتان می کند.
۴: هزینه های جاری
در این قسمت با ثبت هزینه های جاری مانند آب، برق، تلفن و…. و تاریخ و میزان مبلغ اطلاعات لازم در نرم افزار حسابداری مجریان گاز را ثبت می کنید.
۵: گزارشات
شما با کلیک بر روی این قسمت چهار آیتم برایتان نشان داده می شود:
- گزارش طلبکاری شرکت از مشتریان
- گزارش کارکرد جوشکاران
- گزارش بدهکاری شرکت به جوشکاران
- گزارش بدهکاری شرکت به فروشندگان
که شما با کلیک بر روی هر کدام و وارد کردن اطلاعات مورد نیاز نرم افزار داده ها را برای مدیریت امور مالی شرکت انجام خواهید داد.
همانند شکل زیر برای گزارش کارکرد جوشکاران:
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین نرم افزار حسابداری مجریان گاز با شماره تماس های ۰۹۱۵۲۴۷۱۰۸۹ و ۰۹۱۵۷۲۵۶۰۹۷ تماس حاصل فرمایید.
۶: خلاصه مالی
در این قسمت شما با وارد کردن رمز عبور و تاریخ به اطلاعات کامل و جامعی از قبیل مجموع کارکرد شرکت، درآمد ها، مبلغ پرداختی به جوشکاران و فروشندگان، جمع کل سود خالص و … دسترسی پیدا خواهید کرد.
۷: پشتیبان گیری
با توجه به مشغله زیاد کاری و درگیری حواس این بخش از نرم افزار حسابداری مجریان گاز به کمک شما می آید تا آلارمی برای سررسید چک دریافتی و پرداختی ۱۰ روز قبل از موعد چک باشد.
۸: تعاریف پایه
در این بخش شما اطلاعات مورد نیاز نرم افزار حسابداری مجریان گاز را برای معرف شرکت، همانند اسم شرکت، شماره تماس، آدرس و همینطور میزان مالیات و اطلاعات کاربری شامل عبارت ورود و پسورد را وارد می کنید.
ازینکه تا انتها مقاله مارا همراهی نمودید و با نرم افزار حسابداری شرکت گازآشنا شدید سپاس گذاریم. این نرم افزار مخصوص صنعت گاز است. همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین نرم افزار حسابداری مجریان گاز با شماره تماس های ۰۹۱۵۲۴۷۱۰۸۹ و ۰۹۱۵۷۲۵۶۰۹۷ تماس حاصل فرمایید و از مشاوره و دموی رایگان آن استفاده کنید.
بدون دیدگاه